Termeni si conditii

Introducere:

SecretRomania.ro (denumita „noi”, „nostri”, “nostru”) este o marca inregistrata a SC Flio Travel & Events SRL, CUI 33864909, J40 / 14009 / 2014. Acesti termeni si conditii se aplica tuturor produselor si serviciilor de pe site-ul nostru web, www.secretromania.ro. Cumparand un produs sau un serviciu de pe site, sunteti de acord cu acesti termeni si conditii. Acestia pot fi modificati periodic si postati ulterior pe site. Orice achizitie pe care o faceti va fi guvernata de termenii in vigoare in momentul comenzii. Legea din Romania se aplica acestor Termeni si conditii si tuturor relatiilor juridice dintre dvs. si SC Flio Travel & Events SRL.
Cand faceti o rezervare/ achizitionati produse de pe site-ul nostru, confirmati ca aveti cel putin 18 ani si ca toate detaliile pe care le furnizati in scopul achizitionarii sunt corecte. Sunteti pe deplin responsabil pentru eventualele consecinte care rezulta din furnizarea incorecta a datelor dvs.

Produsele si serviciile noastre de pe site-ul www.secretromania.ro:

Compania noastra ofera pe siteul www.secretromania.ro pachete turistice de mai multe zile.
Preturile mentionate in descrierea pachetelor turistice este valabil doar in conditiile specificate in descrierea acestuia. Aceste pachete turistice pot fi solicitate prin intermediul formularului de comanda. Dupa confirmarea primita din partea noastra pachetul poate fi achitat.
Pachetele turistice pot fi personalizate in functie de dorintele dvs. In acest caz fiecare pachet individual va avea un pret calculat in functie de solicitari, iar acesta va fi inclus in oferta catre dvs. Pe site-ul www.secretromania.ro puteti solicita si pachete care nu sunt in lista noastra.
Rezervarea unui pachet turistic este considerata confirmata numai dupa ce clientul este de acord cu oferta, termenii si conditiile acestea si cu contractual cu turistul si achita avansul/ intreaga suma, in functie de pachetul pe care l-a solicitat. Oferta catre client si acordul acestuia se transmit in scris, pe email. Rezervarile se vor efectua in functie de disponibilitatea la furnizori a serviciilor incluse in pachet.
Turistii au obligatia comunicarii catre Secret Romania a oricarei neconformitati constatate in timpul desfasurarii pachetului turistic.
Alocarea camerelor catre turisti este facuta de catre hotel (cu exceptia cazurilor in care este rezervata si achitata dinainte o anumita camera). Adaugarea unui patut in camera pentru copiii pana in 2 ani este posibila doar daca hotelul ofera aceasta posibilitate si dvs solicitati in prealabil acest lucru.

Plati:

Pentru produsele si serviciile vandute de SC Flio Travel & Events SRL pe site-ul secretromania.ro, plata se va face folosind doar una dintre modalitatile urmatoare:

  • Transfer Bancar / Virament:
    Se va face numai dupa primirea pe email a facturii proforme din partea Flio Travel & Events, in contul: RO12BTRLRONCRT0280104401
  • Plata online cu cardul
    Daca optati pentru aceasta modalitate de plata va vom trimite pe e-mail factura proforma si un link de plata securizat. Accesand acel link veti fi redirectionat catre site-ul securizat al procesatorului de plati electronice (Euplatesc.ro) unde veti efectua plata. Pe acea pagina securizata veti introduce informatiile cardulUI dumneavoastra (nume, numar card, data expirarii cardului si codul CVV)
  • Vouchere de vacanta electronice:
  • Voucherele de vacante electronice pot fi folosite ca modalitate de plata de siteul secretromania.ro exact ca orice card. Acestea pot fi utilizate la achitarea pachetelor turistice din Romania ce includ minim o noapte de cazare. Daca voucherul de vacanta electronic nu acopera valoarea totala a pachetului ales, este obligatia dvs sa achitati diferenta printr-o alta modalitate de plata.

Fiind agentie de turism online, nu acceptam ca metoda de plata tichete de vacanta fizice (pe hartie).
Daca incercati sa platiti cu un card bancar/ voucher de vacanta electronic care are fonduri insuficiente, este expirat sau care are alt proprietar, veti fi raspunzator pentru toate costurile si consecintele acestui fapt.
Plata rezervarilor trebuie facuta in conformitate cu termenii si conditiile precizate in momentul efectuarii rezervarii. Nerespectarea acestora atrage dupa sine anularea rezervarii. Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate mai sus si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.
Nu ne asumam nicio obligatie de a emite voucher-ul de calatorie daca serviciile solicitate nu au fost achitate integral.

Anularea sau modificarea rezervarii:

Politica de anulare aplicata fiecarei rezervari depinde de tipul de serviciu, de Furnizorul de Servicii Turistice, de data de calatorie sau de alti factori indicati de Furnizorul de Servicii Turistice. Politica de anulare va fi mentionata in momentul efectuarii rezervarii, in contractul cu turistul si in e-mail -ul de confirmare a rezervarii. Daca nu sunteti de acord cu politica de anulare impusa, rezervarea nu poate fi confirmata.
Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu va rugam sa ne informati in scris. In unele cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau sa fie nevoie sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.
In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita la: anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), ne rezervam dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe sunt diferite de taxele impuse direct de Furnizor.
In cazul in care pachetul pe care l-ati cumparat a trebuit sa fie anulat sau modificat din cauza unor evenimente majore (circumstante imprevizibile sau care nu depind de controlul nostru), va vom anunta cat mai curand posibil si vom incerca remedierea situatiei. Cu toate acestea, in astfel de cazuri, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru orice pierderi pe care le-ati putea suferi.
In cazul in care compania noastra nu va poate oferi pachetul pe care l-ati achizitionat din vina angajatilor sau furnizorilor nostri, va vom rambursa pretul platit pentru serviciul comandat. In acest caz, raspunderea noastra va fi limitata la pretul pachetului turistic rezervat.

Obligatiile turistilor:

Turistii trebuie sa se afle intr-o stare fizica adecvata pentru pachetul pe care l-au rezervat. Orice conditie fizica, dieta sau tratament care necesita o atentie speciala trebuie raportata in scris la efectuarea rezervarii.
Persoanele sub 18 ani trebuie sa fie insotite de un parinte sau tutore pentru intreaga calatorie.
Turistii au responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele acestora si in momentul rezervarii declara ca detin capacitatea legala necesara pentru a decide si a se obliga contractual, respectiv detinerea varstei de peste 18 ani. De asemenea, ei garanteaza veridicitatii datelor furnizate despre ei si membrii familiei.

Confidentialitate

Confidentialitatea dvs. este foarte importanta pentru noi, prin urmare ne angajam sa protejam toate informatiile pe care ni le impartasiti. Va rugam sa cititi politica noastra de confidentialitate si politica privind cookie-urile.

Drepturi de autor

Toate elementele de pe site-ul www.secretromania.ro sunt detinute de noi sau sunt utilizate cu permisiunea proprietarului. Nu puteti copia, descarca sau utiliza nimic de pe acest site web fara permisiunea noastra scrisa prealabila. De asemenea, nu puteti elimina sau modifica orice marca de copyright sau alte drepturi de proprietate incorporate sau care insotesc acest site.

Forta Majora, Cazul Fortuit sau Insolventa Furnizorului de Servicii Turistice

Secret Romania nu este responsabila in cazul intervenirii unor evenimente cauzate de Forta Majora/Cazul Fortuit sau in cazul in care Furnizorul de Servicii Turistice intra in insolventa, faliment sau in orice alt tip de procedura similara.
Evenimentele cauzate de forta majora includ, dar nu se limiteaza la: starea de urgenta, starea de alerta sau restrictii de calatorie impuse de autoritatile guvernamentale, instabilitate politică, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, epidemii, pandemii, greve, atacuri teroriste, etc.

Orice neintelegeri aparute intre parti se rezolva pe cale amiabila. In caz contrar partile inteleg sa se adreseze instantelor de judecata competente din Bucuresti.

Ultima actualizare 20 mai 2021